Ukas Smil: Martha Lousie & Åsne Seierstad

NATT&DAG har vært på horrorbesøk hos Kanal FEMs “Den Andre Siden”, og som Dawkins sa# når skjea er skeiv så søler du, ser det ut til å ha dryppet litt okkultisme på andre enn redaksjonen den siste tiden.Det ryktes nemlig at Åsne Seierstad bor i et spøkelseshus. NATT&DAG har gjennom alle journalisters hoochie mama# jungeltelegrafen, fått høre at spøkelser har funnet veien til Frogner, og i dette tilfellet, vår kjære krigskorrespondent og kritisk dypdykker# Åsne Seierstad.  Slik det fremgår av vår hittil løse informasjon skal saksforløpet ha vært følgende: (rekonstruksjon, vi tar forbehold om eventuelle feil)Dør: “Knirk” Åsne: «Hva var […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.