Ukas Horror: Den andre siden

Hva er spiritualitet? Hva vil det si å ha mystiske erfaringer og opplevelser? Kan vi si noe fornuftig om slike erfaringer? Og kan disse erfaringene hos andre si oss noe om våre egne forråtnede sinn, ødelagt av alt det syndige? Hva er egentlig denne nyreligiøsiteten som sprer seg over landet som Pokémon-kort på 90-tallet? Skal vi stille oss undrende eller er det bare et kokende trollbrygg av religion, populærvitenskap, pseudopsykologi, riter, meditasjon, sekter, penger, gjenfødsel, astrologi og den hekleglade Mira Craig? Som et åndelig supermarked, velg det du ønsker. Et religiøst salatbord, komponer etter smak. Vi gledet oss i hvert […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.