TV-aktivisme – ta makta tilbake!

Haiti, Melodi Grand Prix og Joss Whedon. TV-aktivisme er mer enn TV-aksjonen.De siste par ukene har satt en støkk i defleste, med tung dekning av både naturkatastrofer i Karibien ogkleskriser i Melodi Grand Prix. Det har rett og slett vært mer enn defleste av oss klarer å fordøye. Men hva har tusener av døde til fellesmed et titalls popartister som knapt har lært seg moduleringen i detsiste refrenget? Tilsynelatende lite, det totale sammenbrudd av etlands infrastruktur og vårens mest paljettbelagte eventyr kan ikkesammenlignes. Den frustrasjonen du føler er naturlig. Selv om BjørnJohan selvsagt burde vunnet, blir du liksom ikke like […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.