Tilslørt brutalitet i sørlig idyll

Tyskerne maler kanskjedet hyggeligste mest nyromantiske akvarellbildet av nordmannen: en smilende gjestfrimen reservert jovial karakter. Trivelig fra folket under eiketrærne. Italienernehever også vennlig – men noe nervøst – vinglasset til sine brødre og søstre vedpolarsirkelen# syns vi er snille, enkle men litt vel drikksalige. Siste er veluansett rimelig touché. Men etter å ha sett dokumentaren Videocracy som viser at Berlusconis smak og forkjærlighetfor nakne store pupper, solbrune bolemuskler, kjendiser og idiotiske gameshow styrerden italienske virkeligheten med et mediert jerngrep, vil jeg nesten testebalansegangen ut på den fragile Armanikledde limpinnen og banne i en ellerannen høyverdig rennesansekirke når jeg forsiktig proklamerer […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X