Tilslørt brutalitet i sørlig idyll

Tyskerne maler kanskjedet hyggeligste mest nyromantiske akvarellbildet av nordmannen: en smilende gjestfrimen reservert jovial karakter. Trivelig fra folket under eiketrærne. Italienernehever også vennlig – men noe nervøst – vinglasset til sine brødre og søstre vedpolarsirkelen# syns vi er snille, enkle men litt vel drikksalige. Siste er veluansett rimelig touché. Men etter å ha sett dokumentaren Videocracy som viser at Berlusconis smak og forkjærlighetfor nakne store pupper, solbrune bolemuskler, kjendiser og idiotiske gameshow styrerden italienske virkeligheten med et mediert jerngrep, vil jeg nesten testebalansegangen ut på den fragile Armanikledde limpinnen og banne i en ellerannen høyverdig rennesansekirke når jeg forsiktig proklamerer […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.