Retrorikk: David Bowie og Sheryl Crow

David BowieDavid Bowie - Deluxe Edition(DERAM/UNIVERSAL)20-åringen David Bowies debutalbum fra 1967 ble lenge latterliggjort fordi det består av varietéaktig pop med tidvis ufrivillig morsomme tekster, inspirert av musikalstjernen Anthony Newley. Men plata er velprodusert (av bluesmannen Mike Vernon) og inneholder flotte melodier som “Uncle Arthur”, “Love You Till Tuesday”, “Join The Gang” og “Rubber Band”.Nå er albumet remastret i en dobbel utgave som inneholder både stereo- og monomiksen, samtidige singler, outtakes og tidligere uutgitte mikser og liveopptak fra BBC radio. Totalt hele 53 kutt! Blant singlene er den (bokstavelig talt) latterlige “The Laughing Gnome”, som ble relansert mot Bowies vilje […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X