Retrorikk: David Bowie og Sheryl Crow

David BowieDavid Bowie – Deluxe Edition(DERAM/UNIVERSAL)20-åringen David Bowies debutalbum fra 1967 ble lenge latterliggjort fordi det består av varietéaktig pop med tidvis ufrivillig morsomme tekster, inspirert av musikalstjernen Anthony Newley. Men plata er velprodusert (av bluesmannen Mike Vernon) og inneholder flotte melodier som “Uncle Arthur”, “Love You Till Tuesday”, “Join The Gang” og “Rubber Band”.Nå er albumet remastret i en dobbel utgave som inneholder både stereo- og monomiksen, samtidige singler, outtakes og tidligere uutgitte mikser og liveopptak fra BBC radio. Totalt hele 53 kutt! Blant singlene er den (bokstavelig talt) latterlige “The Laughing Gnome”, som ble relansert mot Bowies vilje […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.