Reprisekrise

Mens snøen laver ned utendørs og begrenser mulighetene for annen uteaktivitet enn tryning på isen, fyker den rundt innendørs også. Ikke bare når du sprenglufter etter uhell over komfyren og snøstormen plutselig invaderer kjøkkenvinduet. For i februar er det pausesesong på fjernsynet. Nyinnkjøpte serier og egenproduksjoner har ikke premiere før første uken i mars (dvs. neste uke!), så i mellomtiden blir man avspist med kontinuerlige reprisesendinger. Til tider føles det litt som om et snødekket skjermbilde hadde vært å foretrekke, kanskje ledsaget av hvit støy?Igjen kommer jeg trekkende med mandagsfjernsyn (selv om søndager også er begredelige for tiden – hvor […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.