Reprisekrise

Mens snøen laver ned utendørs og begrenser mulighetene for annen uteaktivitet enn tryning på isen, fyker den rundt innendørs også. Ikke bare når du sprenglufter etter uhell over komfyren og snøstormen plutselig invaderer kjøkkenvinduet. For i februar er det pausesesong på fjernsynet. Nyinnkjøpte serier og egenproduksjoner har ikke premiere før første uken i mars (dvs. neste uke!), så i mellomtiden blir man avspist med kontinuerlige reprisesendinger. Til tider føles det litt som om et snødekket skjermbilde hadde vært å foretrekke, kanskje ledsaget av hvit støy?Igjen kommer jeg trekkende med mandagsfjernsyn (selv om søndager også er begredelige for tiden – hvor […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X