Obsession – behind the scenes

I fjor reiste Sessions skateteam opp og ned Europas kriker og kroker, kranglet med sikkerhetsvakter, sjarmerte sigøynerjomfruer og kicka seriøs ass . Det ble det film av. Nå har de laget film bak filmen og beviser herved at Norge endelig har kommet seg på et høyt internasjonalt nivå. Selve filmen får du gratis i Sessionbutikkene i det ganske land. Kjør film.

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X