NATT&DAG møter Åge Sten Nilsen

Han er overalt om dagen, spiller i Norges mest utskjelte band og har tidenes morsomste latter. Slikt er uimotståelig mat for smil og gift. Vi har møtt Norges svar på Garry Glitter (bare uten skandalene). [6] Er det en sokk du har i spandeksa der, eller er du bare glad for å se oss? –Neeei, det er vel mer en drueklase. [1] En drueklase?!? –Ja. Og det er fordi jeg er så glad i frukt. Steven Tyler gjemte jo piller i skjerfene sine på scenen. [6] Hva slags piller, da? Jeg vet da faen hva slags stoff det er i […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X