Intervju med The Cumshots

Vi slo av en prat med The Cumshots og deres faste entourage, Morten Ramm og Terje Håkonsen, backstage før konserten på Rockefeller i går natt.Foto: Stephen ButkusThe Cumshots har holdt på i over 10 årnå. Hva slags nytteverdi ser dere i by:Larm i år?El Doom: Altså, vi får betalt for å spilleher, så for oss er dette bare nok en betalt gig. Det er nok ikke særlig stornytteverdi i by:larm for oss. Vi er innleid underholdning! Vi tenker ikke såmye på det.Morten Ramm: Det viktigste for oss er åselge merch. Terje har solgt over 100.000 signaturbrett internasjonalt, så ikveld er […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X