Intervju med Serena Maneesh

“Selv om dette er en bransjefest trorjeg fortsatt det er en del musikkelskere her. Tusen takk for at dere har kommethit i kveld.”-Emil Nikolaisen-Selv om Statoilstipendet røyk tilIngrid Olava, har Serena Maneesh en stor skare musikkelskere i ryggen, og de erviktige å ha når det store utland står for tur. Vi fikk et kjappis-intervju førkonserten på Sentrum Scene, fredag kveld. Serena Maneesh på Sentrum Scene-by:larm-fredagen får meg til å lengte etter fordums tid, uten røykelov, overprisetskvipvin i pappglass og uniformerte sikkerhetsvakter i hver krok. På den andresiden: Under slike organiserte forhold får Serena Maneesh’ detaljrike lydbildeog delikate sceneestetikk kommet til […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.