Intervju med Serena Maneesh

“Selv om dette er en bransjefest trorjeg fortsatt det er en del musikkelskere her. Tusen takk for at dere har kommethit i kveld.”-Emil Nikolaisen-Selv om Statoilstipendet røyk tilIngrid Olava, har Serena Maneesh en stor skare musikkelskere i ryggen, og de erviktige å ha når det store utland står for tur. Vi fikk et kjappis-intervju førkonserten på Sentrum Scene, fredag kveld. Serena Maneesh på Sentrum Scene-by:larm-fredagen får meg til å lengte etter fordums tid, uten røykelov, overprisetskvipvin i pappglass og uniformerte sikkerhetsvakter i hver krok. På den andresiden: Under slike organiserte forhold får Serena Maneesh’ detaljrike lydbildeog delikate sceneestetikk kommet til […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X