by:Larm-vinner: Ingrid Olava

For 800 000 kroner snakker vi 5 min med Rick Rubin, eventuelt én million bugg.NATT&DAG gratulerer Ingridmed seiern! Bugg finnes kanskje ikke lenger, og om det gjør, så blirvel regnestykket nærmere 5 kr per, ergo Ingrid kan glede seg til littfærre bugg. Tygg tygg tyggis. Husk å ikke lage en anti-Statoil-ræpp,hvis ikke blir pengene inndratt og brukt på en ny oljeledning gjennomdet frodige og vakre naturreservatet, D´jingo, i den allerede totaltskakkjørte Múmbati provinsen langs med Tanger i Egypt.Styret i Statoil melder forøvrig at de enstemmig har besluttet å vurdere en nyeierstruktur for selskapets energi- og detaljhandelsvirksomhet.Børsnotering antas å være den […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X