Barn i baren

Først tøysete lokalfenomen, så snurrig kultband i utlandet,før de omsider blir møtt av stadig mer anerkjennelse her hjemme. Kort fortalter dette historien til Casiokids, dette løst sammensatte elektronika-pop-kollektivetbosatt i Bergen. Eller, det blir kanskje feil å si at de er bosatt noe somhelst slags sted? De to siste årene har nemlig gjengen tilbrakt i turnébusser,på scener og på sjuskete backstagerom. Bandet spilte over 170 konserter i løpetav 2009 – i USA, hele Europa og på hjemmebane – noe som betyr omtrent en konsertannenhver dag. Nå kommer albumet Toppstemning på lokal bar – en slags oppsummering av året som er gått. […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X