100%-mannen

Det var duket for en motsetningenes aften på Villa i går, under Fysisk Formats labelnight. Etter at Blood Command, Obliteration, Haust og Kollwitz hadde fått skreket fra seg, var det ingen ringere enn Nils Bech feat. Bendik Giske som fikk æren av å runde av kvelden. Nils kom selv rett fra operaen, der han for tiden øver inn en nytolkning av Robert Schumann og Adelbert Chamissos sangsyklus Frauenliebe und –leben. Så altså: Fra metall til klubb-pop. Fra operaen til Villa.Etterdet mest ekstreme publikumsskifte Villa noensinne kan ha opplevd på en halvtime sto Nils og Bendik Giske klar på den lille […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X