Rød Stær – Tilbake til Varmland

Vår mentor, Bård Torgersen, har konsert med Rød Stær på 0047 ikveld. Konserten er releasefest for boksingelen Tilbake til Varmland.I tillegg til skiva har de snekret sammen en booklet med tekster og fotografier fra Varmland, remikser og videoer til låtene som vises og høytleses utover kvelden.Alt skjer på 0047 fra klokka 19, så møt opp i Schweigaardsgt 34 og få med deg poet, produsent og forfatter - selveste Lord Bård og kompisen Leifson Persbråthen fra blant andre Bob Hurts.Sjekk ut Rød Stær på myspace: http://www.myspace.com/roedstaer

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X