Mannen alle venter på

Nils Bech. Norges vakreste og ikke minst flinkeste mann? Nå har denne perlen av en artist endelig blitt signet på Fysisk Format og vi gleder oss som barn til selve skiva kommer ut. I mens varmer vi oss på ny musikkvideo og håpet om at by:Larm-konserten blir super. Nyt, kjøp by:Larm-billett og gled deg! Trykk her for digitalsingel av den nye låta “Look Back”.

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X