Retrorikk: Paul Weller, Tom Petty & The Heartbreakers og Elvis Costello

Paul WellerPaul Weller – Deluxe Edition(ISLAND/UNIVERSAL)Paul Weller (eks The Jam og Style Council) har verken spilt i eller solgt mange plater i Norge. Men i Storbritannia var også dette – hans første soloalbum – en storselger, delvis takket være hitene “Into Tomorrow” og “Uh Huh Oh Yeh”. Paul Weller (1992) er ujevn og klart inspirert av soul, samt en del acid jazz og funk. Denne doble utgaven har fått hele 25 bonuskutt (b-sider, demoer, alternative versjoner) og et coverhefte med tekstene, ekstra bilder og omfattende, velskrevne liner notes der Weller har bidratt.Tom Petty & The HeartbreakersThe Live Anthology(UNIVERSAL)Tom Petty har […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.