Retrorikk: Janet Jackson, Jackson 5 og Carpenters

Jackson 5I Want You Back! - Unreleased Masters(MOTOWN/UNIVERSAL)Disse 12 låtene er et nytt bevis på hvor mye gull det er i Motowns arkiver. De var planlagt utgitt med tenåringsbandet Jackson 5 i 1969-74, men ser først dagens lys i år. Michael Jacksons pipestemme dominerer de fleste av dem. Velskrevne liner notes forteller om bakgrunnen for sangene, som inkluderer alternative versjoner av hitene “Never Can Say Goodbye”, “ABC” og “Dancing Machine”.Janet JacksonThe Best(A&M/UNIVERSAL)Janet Jackson har hatt et femtitalls hits siden 1986, de fleste produsert og skrevet av Jimmy Jam & Terry Lewis. Denne doble samleplata med 35 kutt har ikke fått […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X