Retrorikk: Janet Jackson, Jackson 5 og Carpenters

Jackson 5I Want You Back! – Unreleased Masters(MOTOWN/UNIVERSAL)Disse 12 låtene er et nytt bevis på hvor mye gull det er i Motowns arkiver. De var planlagt utgitt med tenåringsbandet Jackson 5 i 1969-74, men ser først dagens lys i år. Michael Jacksons pipestemme dominerer de fleste av dem. Velskrevne liner notes forteller om bakgrunnen for sangene, som inkluderer alternative versjoner av hitene “Never Can Say Goodbye”, “ABC” og “Dancing Machine”.Janet JacksonThe Best(A&M/UNIVERSAL)Janet Jackson har hatt et femtitalls hits siden 1986, de fleste produsert og skrevet av Jimmy Jam & Terry Lewis. Denne doble samleplata med 35 kutt har ikke fått […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.