Retrorikk: Frankie Goes To Hollywood, Ruphus

Frankie Goes To HollywoodFrankie Say Greates(ZTT/UNIVERSAL)Popfenomenet Frankie Goes To Hollywood varte bare i et par år. Takket være fengende låter, Trevor Horns høyteknologiske og muskuløse produksjon, frekke musikkvideoer, image og hype, hadde Liverpool-kvartetten enorm suksess i 1984-86. “Relax”, “Two Tribes” og “The Power of Love” er mesterlige hits fra debutalbumet Welcome To The Pleasuredome, der tittelkuttet er en genistrek. Oppfølgeren Liverpool (1986) skuffet og solgte ikke så bra.Frankie says great er to diskermed totalt 27 spor inneholder alle bandets singler på 80-tallet og de fleste b-sidene og tolvtommersmiksene, men ikke remiks-versjonene som ble hits på 90-tallet. Vi får også tre […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.