Osloprisen 2009

11. februar kåret NATT&DAG vinnerne av Osloprisen 2009 på Månefisken.Vinnerne ble behørig hedret og feiret inn i de sene nattetimer:Årets utested - Emil & SamuelÅrets film - EngelenÅrets scenekunst - Jesus Christ SuperstarÅrets kunstutstilling - Shocked Into AbstractionÅrets skive - NekropsalmsÅrets restaurant - Brasserie FranceÅrets klubbkonsept - BrokesteadyÅrets Oslopris - JuicyNATT&DAG gratulerer vinnerne, og oppfordrer også alle til å sjekke ut de andre nominerte. Alle har gjort en strålende innsats i 2009, og ønskes lykke til videre i 2010. For mer informasjon om de andre nominerte, se her:Årets osloskiveÅrets filmÅrets utestedÅrets restaurantÅrets klubbkonseptÅrets scenekunstÅrets kunstutstilling

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.