Osloprisen 2009

11. februar kåret NATT&DAG vinnerne av Osloprisen 2009 på Månefisken.Vinnerne ble behørig hedret og feiret inn i de sene nattetimer:Årets utested - Emil & SamuelÅrets film - EngelenÅrets scenekunst - Jesus Christ SuperstarÅrets kunstutstilling - Shocked Into AbstractionÅrets skive - NekropsalmsÅrets restaurant - Brasserie FranceÅrets klubbkonsept - BrokesteadyÅrets Oslopris - JuicyNATT&DAG gratulerer vinnerne, og oppfordrer også alle til å sjekke ut de andre nominerte. Alle har gjort en strålende innsats i 2009, og ønskes lykke til videre i 2010. For mer informasjon om de andre nominerte, se her:Årets osloskiveÅrets filmÅrets utestedÅrets restaurantÅrets klubbkonseptÅrets scenekunstÅrets kunstutstilling

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X