Osloprisen 2009: Årets osloskive

Hva hadde livet vært uten musikk? Ikke en dritt. Ikke en DAMN shit!Oslomusikken er bedre enn noensinne, og derfor vil vi hedre de utøvendeprofeter som takk for alt. Snufs.De nominerte er …Isle Of Now MontéeStrømland/VMEDetteobskure prosjektet ved navn Montèe startet det hele for et par år tilbake i etmystisk hjemmestudio i en leilighet på Torshov. Et par konsentrerte år vedskissebordet resulterte i en monsterdebut av en skive, Isle Of Now – et popmesterverk landet ikke hadde hørt maken tilverken før eller siden. Kritikerne fra Nordkapp til Lindesnes trodde ikke sineegne ører og utropte dette nye søtnosbandet til årets store overraskelse.Dødsbra, rett […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.