Osloprisen 2009: Årets kunstutstilling

Du kansi hva du vil om kunst, men det blir faktisk produsert bra ting her til landsogså. Her er årets nominerte kunstutstillinger:Shocked into AbstractionMatiasFaldbakkenMuseet for samtidskunstDennehar nok de fleste som ikke bor under en sten fått med seg. En smått monumentalmanifestering av det stadig progressive kunstnerskapet til en av landets mestsynlige vriompeiser i internasjonal sammenheng.“Dear_________! We _____ on________, hysterically. It has to be _____ that _____. No? It is now______ and the whole _______ has changed ______.  all the _____, ______”KunstnernesHusÅretsjokerutstilling. Definitivt en av de beste utstillingene hos denne institusjonenpå lang tid. Resultatet av at tre kunstnere har lekt utstilling […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X