Osloprisen 2009: Årets kunstutstilling

Du kansi hva du vil om kunst, men det blir faktisk produsert bra ting her til landsogså. Her er årets nominerte kunstutstillinger:Shocked into AbstractionMatiasFaldbakkenMuseet for samtidskunstDennehar nok de fleste som ikke bor under en sten fått med seg. En smått monumentalmanifestering av det stadig progressive kunstnerskapet til en av landets mestsynlige vriompeiser i internasjonal sammenheng.“Dear_________! We _____ on________, hysterically. It has to be _____ that _____. No? It is now______ and the whole _______ has changed ______.  all the _____, ______”KunstnernesHusÅretsjokerutstilling. Definitivt en av de beste utstillingene hos denne institusjonenpå lang tid. Resultatet av at tre kunstnere har lekt utstilling […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.