Obligatoriske dødssalmer

Tretten kilometer sør for Norges hovedstad finner man det som på godt norsk må kunne kalles et “klassisk høl”. Piknik med døden, om du vil. Noen kaller det også Kolbotn. Søker du opp Kolbotn på Wikipedia finner du informasjon om tre ting: Kolbotn Idrettslag. Den frikirkelige menigheten Filadelfias avdeling på Kolbotn. Og death metal-bandet Obliteration. I denne saken skal vi konsentrere oss om sistnevnte. Bandet er denne måneden klare med sin plate nummer to, de er øltørste som faen og koser seg mer enn godt nok i hjembygda. Vi tok en prat med vokalist Sindre Solem om Nekropsalms.Gratulerer med årets […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X