Mote før jul

Estetisk påfyll før årets faste familiegjenforening.Månedens lesningMoteindustrien er verdens syvende største kommersielleindustri. Den er kommersiell fra første til siste ledd. Enten man fotografereren moteserie, går på en catwalk, eller skriver en doktorgrad om mote og etikker det til syvende og sist basert på at varer produseres og flyttes gjennom enbutikk og hjem til en konsument.Så hva fikk forfatteren Gavin James Bower tilå jobbe gratis for det livsstilsmagasinet Dazed & Confused? Moteindustriensuendelige lange fortelling om et glamourøst liv med vakre mennesker i vakreomgivelser har trollbundet mange skjebner. I månedens lesning, kan du i denkorte romanen “Dazed & Aroused”, lese om protagonisten […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X