Mote før jul

Estetisk påfyll før årets faste familiegjenforening.Månedens lesningMoteindustrien er verdens syvende største kommersielleindustri. Den er kommersiell fra første til siste ledd. Enten man fotografereren moteserie, går på en catwalk, eller skriver en doktorgrad om mote og etikker det til syvende og sist basert på at varer produseres og flyttes gjennom enbutikk og hjem til en konsument.Så hva fikk forfatteren Gavin James Bower tilå jobbe gratis for det livsstilsmagasinet Dazed & Confused? Moteindustriensuendelige lange fortelling om et glamourøst liv med vakre mennesker i vakreomgivelser har trollbundet mange skjebner. I månedens lesning, kan du i denkorte romanen “Dazed & Aroused”, lese om protagonisten […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.