Julekort fra Casiokids

Casiokids har spilt over 150 konserter i år. Det er omtrent en konsert annen hver dag. Hjælpes, slikt blir det minner av! Casiokid Ketil Kinden Endresen har vært flittig med sitt vesle digitalkamera, og her er noe av det han har fanget i løpet av et år på veien. 17 bilder, fri flyt. Takk for i år, god jul! Ses på andre siden.

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X