Fantasia

Mørket har for alvor senket seg over den nordlige halvkule og eksamensangsten tynger våre skuldre. For mange av oss har lengselen etter vinterens store høydepunkt, by:Larm, kommet pressende. I lengselens ånd gikk vi derfor inn på by:Larm.no for å sjekke ut hva som kan ventes under februarmørkets festligheter. På spørsmål om hva som “er i vinden for tiden” svarte programsjef Joachim Haugland: “Shoegazing. Og kvinnelige singer songwriters gjerne med en touch av jazz og elektronika. Dette ser ut til å være i vinden”. Javel. Enkelt og greit. Derfor tenkte vi det kunne være stas å introdusere dere for et av disse nye, fine […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X