Ekte datarock

Vår kjære kollega Sven Ove Bakke i Dagbladet uttalte nylig at “en flopp er enkelt og greit ei plate som har solgt vesentlig mindre enn man kunne forventet, i forhold til parametre som tidligere suksesser, markedsposisjon eller aktuelle singlehits.” Bransjen har gått til helvete for lengst. Gammelt nytt. Bransjen solgte sjelen sin til internettdjevelen, og platekjøperne svikter nå det fysiske format. Skjærsilden har for lengst begynt å kile under dets stinkende føtter. Om printverdenen uttalte kultur- og debattredaktør Peter Raaum i samme avis nylig at “behovet for innovasjon er sterkere enn noen gang”.

Så. Hva i all verden gjør man da? Truls/Trees (Truls Heggero fra Lukestar) og Center Of The Universe har skjønt tegninga og gir nå ut verdens første USB-minnepinne-splittalbum. Verket har fått den passe tullete tittelen Surfing USB. Ideen om å lage en USB-nøkkel ble, ifølge duoen, til under et foredrag med den katalanske kvante-feedback eksperten Unbraco Eco. Høhø. Her får du uansett indiens og den elektroniske musikkens antimaterie, musikk som forener de fengende trærne til Truls og universets sentrums ville soniske utflukter.

Sjekk ut:

http://www.metronomiconaudio.net

X