Bergenprisen 2009

Vi starter det nye tiåret med et kjempebrak. 6. februar deles Bergenprisen ut – til musikere forfattere, ildsjeler og andre kulturaktører vi mener er med på å gjøre Bergen til en bedre by å bo i.Vi arrangerer et godt gammeldags prisutdelingsshow i Fensalen, der blant annet årets bergensplate, bergensbok og nye spisested skal kåres. Sjekk ut alle de nominerte her:Årets plateÅrets bokÅrets spisested/kaféÅrets utstillingÅrets klubbÅrets scenekunstÅrets butikkÅrets BergenprisSelve prisutdelingen begynner klokken 20.30. Kveldens Underholdning: Blood Command Vår Urørt-favoritt spiller den perfekte blandingen av popog hardcore. ABBA møter Refused.http://www.myspace.com/bloodcommand A-LagetVågard, Pete’n & Girson – byens fineste rap-trio – slipper idisse dager ny […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.