Bergenprisen 2009: Scenekunst

I skyggen av DNS står Bergen fram som en av Skandinavias mest spennendeteaterbyer. Vi har nominert tre oppsiktsvekkende oppsetninger til åretsBergenspris.Vildanden Regi: Vegard Vinge/Ida MüllerFestspillene i Bergen En blodig, fargerik, brutal og underfundig tolkning av Henrik Ibsens kjenteverk. Vinge og Müllers oppsetning vakte stor oppsikt i det ellersklassiske Festspillprogrammet, blant annet for sine lange forestillingersom måtte avbrytes av Festspilldirektøren gang på gang. Vildandenomtales av kritikere som et paradigmeskifte i norsk teater. Dette er tredjedel i Vinge/Müllers Ibsen-saga. Tidligere har de satt opp Et Dukkehjem ogGengangere, sistnevnte fikk Kritikerprisen i 2008.Pre Sang Real/Sons ofLiberty 4Sons Of Liberty (Lisa C.B. Lie/Stina Kajaso)BIT Teatergarasjen Sons […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.