Bergenprisen 2009: Scenekunst

I skyggen av DNS står Bergen fram som en av Skandinavias mest spennendeteaterbyer. Vi har nominert tre oppsiktsvekkende oppsetninger til åretsBergenspris.Vildanden Regi: Vegard Vinge/Ida MüllerFestspillene i Bergen En blodig, fargerik, brutal og underfundig tolkning av Henrik Ibsens kjenteverk. Vinge og Müllers oppsetning vakte stor oppsikt i det ellersklassiske Festspillprogrammet, blant annet for sine lange forestillingersom måtte avbrytes av Festspilldirektøren gang på gang. Vildandenomtales av kritikere som et paradigmeskifte i norsk teater. Dette er tredjedel i Vinge/Müllers Ibsen-saga. Tidligere har de satt opp Et Dukkehjem ogGengangere, sistnevnte fikk Kritikerprisen i 2008.Pre Sang Real/Sons ofLiberty 4Sons Of Liberty (Lisa C.B. Lie/Stina Kajaso)BIT Teatergarasjen Sons […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X