Bergenprisen 2009: Årets utstilling

Er det noen kunst? Sjekk ut hvem som kan vinne bergensprisen for årets utstilling.David ShrigleyBergen kunsthall27. februar – 3. aprilPopulær, han der Shrigley. Tror ikke jeg tidligere har settså mange besøkende som ikke nødvendigvis er direkte knyttet til kunstscenen iBergen, samlet på en av Kunsthallens åpninger. Shrigley har gjort seg kjentgjennom flere kanaler, deriblant musikkverdenen, med albumcover for Deerhoof ogmusikkvideoer for Bonnie ‘Prince’ Billy og Blur. Han har en umiddelbar appellmed sine fandenivoldsk sleivhendte tegninger, med en metode som lignertegneseriens enruter, bare med større grad av spontanitet og uhøytidelighet. Itillegg til en hel drøss slike tegninger, bidro han i Kunsthallen […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.