Bergenprisen 2009: Årets utstilling

Er det noen kunst? Sjekk ut hvem som kan vinne bergensprisen for årets utstilling.David ShrigleyBergen kunsthall27. februar – 3. aprilPopulær, han der Shrigley. Tror ikke jeg tidligere har settså mange besøkende som ikke nødvendigvis er direkte knyttet til kunstscenen iBergen, samlet på en av Kunsthallens åpninger. Shrigley har gjort seg kjentgjennom flere kanaler, deriblant musikkverdenen, med albumcover for Deerhoof ogmusikkvideoer for Bonnie 'Prince' Billy og Blur. Han har en umiddelbar appellmed sine fandenivoldsk sleivhendte tegninger, med en metode som lignertegneseriens enruter, bare med større grad av spontanitet og uhøytidelighet. Itillegg til en hel drøss slike tegninger, bidro han i Kunsthallen […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X