Bergenprisen 2009: Årets spisested

Lei av havregrynsgrøt? Sjekk ut hvem som kan vinne prisen for årets spisested i Bergen.SmakverketFor tiden byens beste kafé. Alt er gjennomtenkt og gjennomført. Servicen oser av kvalitet, atmosfæren er seriøs og kunstnerisk. Ingen steder i byen serverer bedre ciabatta, og det er heller ingen kafé i Bergen som serverer så god sjokoladekake med chili. Banken, Banco RottoRestauranten er plassert inne i et av landets mest monumentale bygg, og alt her er et løft for sansene. Servitørene bærer preg av nettopp å ha vunnet i Lotto. Råvarene er kortreist: Lam fra Jæren, bergensk biff, ørret fra Hardanger, Lammeskank fra Vik […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X