Bergenprisen 2009: Årets butikk

Det handler om å handle. Hvem fortjener prisen for årets bergensbutikk?Nye KNOTKlosteret 5Klosteret Nips- og t-skjorteri, også kalt KNOT, gjennomgikk i høst en større oppussing og laget faste åpningstider. For så å åpne på nytt. Noen timer hver lørdag lager og selger de åtte kreativt begavede menneskene som står bak KNOT smykker, øredobber, t-skjorter, buttons, vesker og andre ting de liker. I tillegg fungerer KNOT som galleri. Et deilig friskt og kreativt innslag blant byens butikker. Se opp for Nintendo-planten for å finne frem!Nobel BopelWelhavensgate 64Etter at vi hadde gått forbi det tomme lokalet på Møhlenpris hver dag i nesten […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.