Bergenprisen 2009: Årets butikk

Det handler om å handle. Hvem fortjener prisen for årets bergensbutikk?Nye KNOTKlosteret 5Klosteret Nips- og t-skjorteri, også kalt KNOT, gjennomgikk i høst en større oppussing og laget faste åpningstider. For så å åpne på nytt. Noen timer hver lørdag lager og selger de åtte kreativt begavede menneskene som står bak KNOT smykker, øredobber, t-skjorter, buttons, vesker og andre ting de liker. I tillegg fungerer KNOT som galleri. Et deilig friskt og kreativt innslag blant byens butikker. Se opp for Nintendo-planten for å finne frem!Nobel BopelWelhavensgate 64Etter at vi hadde gått forbi det tomme lokalet på Møhlenpris hver dag i nesten […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X