Bergenprisen 2009: Årets bergensalbum

Det har vært nok et ubegripelig bra musikkår i Bergen. Men hvem var aller best?Nominasjonene til årets bergensalbum er klare:For sant til å være godtJohn Olav Nilsen & GjengenVMEFor et år det har vært for John Olav Nilsen & Gjengen. I fjor var gutta et skranglete lokalfenomen, og bare noen måneder senere selger de ut Rockefeller i Oslo så lett som bare det. Plata har klart å bevare en rufsete og skranglete konsertstemning, og hver låt har et urolig driv som liksom lokker deg ut i desperat leting etter den spesielle stemningen, den spesielle vennen, den spesielle festen# de poetiske […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X