Bergenprisen 2009: Årets Bergenpris

Noen gjør mer for byen vår enn andre. De er helter i våre øyne. Her erde nominerte til årets hederspris, selveste Bergensprisen.Line Ira, konsertarrangørUtrettelig snuser Line Ira frem undergrunnshelter og indieband fra USA,England og Oslo, for så å lokke de over fjellet til vår lille og trossalt ganske isolerte by. Takket være henne har vi det siste året fått seog høre Health, The Dodos, Teengirl Fantasy og Shugo Tokumaru på lokalescener – alle sammen står på listen over årets bestekonsertopplevelser, spør du oss. Drevet av genuin musikklidenskap ogstadig jakt etter nye gode band, knuser hun sparegrisen om hun kommer overet […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.