Bergenprisen 2009: Årets Bergenpris

Noen gjør mer for byen vår enn andre. De er helter i våre øyne. Her erde nominerte til årets hederspris, selveste Bergensprisen.Line Ira, konsertarrangørUtrettelig snuser Line Ira frem undergrunnshelter og indieband fra USA,England og Oslo, for så å lokke de over fjellet til vår lille og trossalt ganske isolerte by. Takket være henne har vi det siste året fått seog høre Health, The Dodos, Teengirl Fantasy og Shugo Tokumaru på lokalescener – alle sammen står på listen over årets bestekonsertopplevelser, spør du oss. Drevet av genuin musikklidenskap ogstadig jakt etter nye gode band, knuser hun sparegrisen om hun kommer overet […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X