Yum Yum (Give Us Some)

I forbindelse med det kommendeintervjuet med musikkvideo wizz-kid Kristoffer Borgli, ble det grublet over hvaslags tradisjoner vi egentlig har innen sjangeren her på berget. Take on Me ogRay-Kay, ja vel, men lokalt?Først litt historie og detklassiske spørsmålet: Var det egentlig bedre før? For om ikke kvaliteten varhøyere, var i alle fall entusiasmen større. ZTV sulla og gikk og MTV vistemusikk, slik at det fantes et medium for herligheten. På denne tiden var det ogsåfolk som brukte penger på musikk, og den musikkbransjen vi kjenner som noemagert og fattig, var her på høyden av sin velstand med blafrende sjekkhefterog filmatiske ambisjoner. […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.