“–Strippers need love too”

Alkohol kan slå beggeveier. Ekstra synd er de gangene den kun slår tilbake på deg selv. Det vet Magnus Rønningen alt om.Vi vet alle at alkohol i begrensede mengder gjør livetlettere og de fleste sammenkomster festligere. Vi vet at den på et punktforsterker enkelte sanser samtidig som den bedøver. Dessverre vet vi også atfølelsen alkoholen gir oss er forgjengelig. Vi vet også at den, på en annenside, kan forsterke ensomheten, og at den ofte bringer med seg irrasjonelletankerekker. Det vi ikke vet er hva kvelden i rusens navn vil skjenke oss.Vi vet heller ikke hvilke sanser som kommer til å […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X