Retrorikk episode 11

Anmeldelser av nylig utgitte retroplater som kanskje ikke er kjent for folk flest.MadnessOne Step Beyond - 30thAnniversary Deluxe Edition(SALVO/VME)30-årsjubileet for Madness' første og kanskje beste skive feires med denne doble utgivelsen. Den ga dem hits med tittelkuttet, “My Girl” og “Night Boat To Cairo”, og inkluderer debutsinglen “The Prince” og “Madness” - låta av ska-kongen Prince Buster som ga septetten navn. Bonus på CD1 er fem musikkvideoer, mens de 18 kuttene på CD2 inkluderer fire liveopptak fra John Peels radioshow (bl.a. “Bed And Breakfast Man”, som de fortsatt spiller live), fremmedspråklige versjoner, singleversjoner, b-sider, ep-en Work, Rest & Play, tre liveopptak fra […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X