Retrorikk episode 11

Anmeldelser av nylig utgitte retroplater som kanskje ikke er kjent for folk flest.MadnessOne Step Beyond – 30thAnniversary Deluxe Edition(SALVO/VME)30-årsjubileet for Madness’ første og kanskje beste skive feires med denne doble utgivelsen. Den ga dem hits med tittelkuttet, “My Girl” og “Night Boat To Cairo”, og inkluderer debutsinglen “The Prince” og “Madness” – låta av ska-kongen Prince Buster som ga septetten navn. Bonus på CD1 er fem musikkvideoer, mens de 18 kuttene på CD2 inkluderer fire liveopptak fra John Peels radioshow (bl.a. “Bed And Breakfast Man”, som de fortsatt spiller live), fremmedspråklige versjoner, singleversjoner, b-sider, ep-en Work, Rest & Play, tre liveopptak fra […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.