Keiserens nye klær

Vi i redaksjonen elsker Weezer. Virkelig ELSKER Weezer. Derfor la skuffelsen seg som en mørk sky over kontoret etter å ha hørt deres nyeste makkverk av en plate# Raditude. Hva er det som har skjedd? I harnisk ringte vi frontmann Rivers Cuomo for å høre hva i helvete han holder på med om dagen. Vi fikk 10 små minutter på å spørre mannen om de store tingene her i livet: om musikken og hvorfor de ikke har spilt i Norge siden 2001.N&D: Hei Rivers! Hvordan har du det i dag?RC: Jeg har det bra, takk som spør!N&D: Hvor mange intervjuer har […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X