Øgler i mosen

b
a

Kongefamilien, Jonas og Jens styrer Norge med en jernhånd skapt av frykt. De er reptiler, bare hør dem hisse!

Mens de unge og lovende bekymrer seg for karakterer, hva de skal ha på seg og hvor lang kø det er utenfor Tilt, finnes det folk som har fokuset rettet mot noe større og viktigere. For du trodde vel ikke at vi er alene her på jorden? Hver dag blir vi foret med propaganda som skaper frykt, usikkerhet og til slutt krig. Heldigvis så finnes det mennesker som bruker all våken tid på å bekjempe reptilfolket, som nå er den største trusselen mot samveldet.

Den tidligere BBC-journalisten David Icke, som var den første som skrev om reptilfolket som styrer verden gjennom frykt, er litt mer kreativ enn Märtha “jeg-har-gitt-fra-meg-prinsessetittelen, så-det-er-i-alle-fall-ikke-derfor-jeg-får-så-mye-presse” Louise. (Skal man tro Icke er forresten Märtha også enn reptil, som resten av verdens kongefamilier og statsoverhoder.)

Reptiler som gjemmer seg i et menneskeskall er i det minste litt mer spennende, litt mer sci-fi og litt mer 80-talls enn skytsengler som dufter av roser. Og ifølge mine kilder er 80-tallet jævlig hott om dagen. Bare spør Hollywood. I løpet av de neste to årene vil det komme over 20 remakes av gode gamle 80-talls klassikere som Conan og Robocop. Ved å sette opp gamle favoritter sikrer filmstudioene stort besøk uten at de trenger å legge for mye penger på bordet. Skyld på finanskrisen, eller forresten – skyld på reptilfolket.
Dere husker TV-serien “V”, eller “The Visitors” fra 80-tallet? Den hvor reptiler fra verdensrommet, med skurrende datastemmer, kledde seg ut som mennesker og kom til jorden for å stjele alt vannet vårt, samt spise alle menneskene. Kanskje det var akkurat denne Icke satt og så på da han begynte å føle det overnaturlige nærværet som fikk ham til å tro at han var Jesu sønn, og at reptilene styrte jorden.
Kanskje er Icke sjeleglad for at amerikansk film- og TV-industri nå har remaket seg gjennom hele 70-tallet, og at det allerede neste uke kommer en ny versjon av kultklassikeren “V” på TV i USA. Er det noen som har skjønt faren, som forsøker å advare oss?

Etter 9/11 har de nesten glemte konspirasjonsteoriene fått nytt liv, og nye har vokst fram. Reptilfolk-teorien har nå tilhengere i 47 land, og heldigvis for oss finnes det folk som er villige til å spille av nyhetssendinger i super slow-mo før de legger dem ut på YouTube, så vi skal få se hvordan øyene på Clinton, Obama, prins Harry og CNNs Brian Todd ser ut som reptiløyne og hvordan tungene deres leker seg rundt munnen.

Kjøper du dette, noe som jo er en sannsynlighet med tanke på hvor mange som har tatt imot Jesus, må du få med siste advarsel fra David Icke. Svineinfluensavaksinen er skapt av reptilfolket. De vil drepe deg, ikke ta den!

Sånn, du er herved advart. La oss finne noe å ha på oss og dra på Tilt å spille flipperspill. 

embed:http://www.youtube.com/watch?v=CBEIZYCSy5g