Natt&Dag møter Micke og Ajje

Skavlan på SVT, svenske møbler i stua og svenske servitører overalt. Det var med andre ord en bittersøt-følelse da Tore på sporet ringte og sa han hadde funnet foreldrene våre i, nettopp, Sverige. [Smilet] og [Gift] dro over svenskegrensa i håp om å få vite mer om sin opprinnelse og få svar på mytene om foreldrene i øst. [1] Hvordan ble vi unnfanget? Tilfeldig fylleknull eller planlagt pappa og pappa-adoptering? Micke: Vi ble oppvartet av noen norske millionærer. Og plutselig var vi på smellen. Men noen millioner så vi aldri selv. Og etter en stund var vi plutselig eneforsørgere. Best […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X