Cobra Krames, Quiet the Cat, Danceformers.

Når det ikke gjør annet enn å regne, trivial pursuit med tv i bakgrunnen bare forsterker tristessen, feriepengene er forminsket til lommerusk# da suger sommeren. Men så kommer det lille solgløttet, og med ett er alle helt lmao og festglade, hopper og danser på fortauene på vei til frisbeegolf eller parken med en kald sekser i lanken. Alle bare# lololol. Og det bærer selvfølgelig ut. Her er hvor.

På Fisk og Vilt spiller Cobra Krames elektro og b-more. Sammen med Brokesteady, og det vil bli hender i været, og det vil bli svette kropper nedsølt i cava. Lættis og fin stemning, tippes det.

Bitch Boys har leid inn noen katter fra Frankrike for kjellerofl på The Villa. De heter Quiet the Cat og driver med house. Og det spiller de helst i Batman-drakt. Nuff said. En hundrings i døra.

Dessuten spiller Dj Nuhhh og Dj Goldfinger opp til Danceformers, So you really think you can dance-fotarbeidekstravaganza på Blå! Recognize! Koster vel 100,-

I tillegg til disse tre ganske flotte tilstelningene er det også klart for sommerfest på Parkteateret. Lucy Swann spiller skiver. Gratis.

X