Oslo Live

OsloLive startet opp i fjor av en gjeng fra utelivsmiljøet i Oslo som et plasterpå såret for Quart. Dagen etter avholdt festival, sendte gutta ut pressemelding om at deville kjøre på igjen neste år.

Trenger vi virkelig nok en festival midt i  Oslo by? Klabert gjør vi det! Det er hardkonkurranse der ute og av den grunn byr de ikke på de virkelig store navnene.Kultbandet Echo And The Bunnymenderimot er et kredkort uten like og vil nok kle Kontraskjæret betraktelig merenn la oss si The Killers. Well done. Videre er Klaxons og 2manydjs ogsåto bra navn for å trekke de riktige folka og ikke minst legge seg på en profilsom i dag er minst like viktig som hvem man har på plakaten, er det ikke?.Festivalen har også lagt til en egen metal-dag. Ikke så rart egentlig, fordenne sjangeren trekker fortsatt mer folk enn noen andre.

Oslo, 1. – 4. juli
www.oslolivefestival.no

X