LOTLOT: Det er en ny klubb i byen!

Det er ikke hver dag Oslo får en ny klubb på plakaten, men den 19. juni holdes LOTLOT for første gang på Dattera til Hagen. Deretter blir det klubbkvelder hver dag under Øyafestivalen, og etter det igjen blir det klubber når gutta føler for det. Vi tok en prat med Mattis, vi.

Hva skiller LOTLOT fra andre Oslo-klubber?

Vel, alle klubbkonsepter springer ut fra et ønske om å oppleve noe nytt. Vi starter denne klubben fordi vi vil sette fokuset tilbake på musikken og lage en kul fest for våre venner og deres venner igjen. Jeg vil ikke nevne navn, men flere klubbkonsepter i Oslo har bare blitt en bloggegreie med se-og-bli sett-attitude, og det er ikke lenger den gode festen og gode stemningen som er det viktigste. Det er der vi vil skille oss ut.

Dessuten vil vi gjøre en mer helhetlig greie, alt fra design til stemning skal være gjennomgående. Under Øya har vi valgt å holde festene på Dattera til Hagen, som vi skal bygge om til et partyhus. Bakgården skal ha servering til klokka tre, nede skal vi dekke til vinduene og ha en klubb-aktig følelse og oppe blir det klubb med en tredje DJ. Altså, tre forskjellige klubber i én og masse bra folk. Også skal man huske at Dattera er det nærmeste til selve Øyafestivalen, så det er jo deilig. På toppen av alt det der har vi fikset utrolig bra lydutstyr, så dette er virkelig noe å glede seg til.

Ja jøss, det kommer jo til å bli mildt sagt stappfullt. Jeg tør ikke tenke på dokøen oppe i andre der da..

Vi har leid inn doer som skal stå i bakgården! Det er fikset!

Hva slags folk kommer til å komme på klubben?

Det vet vi ikke enda, og det vil jeg egentlig ikke slå fast heller. Bloggehipstere og hip hoppere kan danse side om side, vi setter ingen grenser der. Dessuten vet jo ikke noe om dette før vi har hatt første kvelden, og det er litt deilig. Klubben og klientellet skal få utvikle seg selv og vokse ut i fra musikken.

Det blir elektronisk musikk i flere sjangre, og sånn sett blir dette noe annet enn mange andre klubber. Jeg håper at folk kommer til å føle seg hjemme uansett, og at det ikke blir en gitt type folk som er der hver gang. Men fordi klubben skal forandre seg hele tiden, tror jeg også folkemengden vil forandre seg også. Vi får se!

En ting som er sikkert er at det skal være god stemning og bra folk, ikke noe VIP-kø eller laminerte plastkort for å komme foran i køen. Det blir en kø for de med billett, og en for de som kjøper billett der. Ellers er alle like for oss, det blir ikke noe skille der. Vi har et grunnlag, som er et partyhus med feelgood-stemning, og alt annet skal få vokse frem av seg selv. Vi skal aldri si noe om hvordan folk skal være eller oppføre seg, vi bare legger ting til rette for en god fest.

Etter Øya da, hva skjer? Kommer dere til å holde klubben fast?

Nei, det skal vi ikke. Det blir Øyaklubb hvert år, og resten blir provisorisk. Jeg flytter frem og tilbake fra New York, og Jonas driver med Bitch Boys, så det blir ikke en månedlig klubb. Men plutselig kan det være tre klubbkvelder på tre uker, og ikke noe på en god stund. Man må bare melde seg inn i gruppen vår på facebook og følge med.

Dessuten skal vi ikke ha klubben fast på dattera. Det er perfekt til Øyanettene nå, men en annen gang kan det bli raveparty på en låve i groruddalen eller noe annet spaced. Vi vil ikke ha “en DJ bak samme gamle miksebord på Blå”.

Første LOTLOT-kveld er fredag 19. juni på Dattera. Se mer på http://www.lotlot.no

X