Freudian Kicks by Freudian Kicks

Oslos fashionyndling, Freudian Kicks, har siden oppstart huset utstillinger og lanseringer for designere, kunstnere og magasiner. Denne gangen er det de som lanserer. Du skal få kle på deg butikken.

Gutta bak Freudian Kicks har slått seg sammen med to klesdesignere og lanserer nå sin første kolleksjon, Freudian Kicks by Freudian Kicks. Det meldes om eksklusiv visning av kolleksjonen onsdag 20. Mai i butikkens lokaler i Posthallen, men uten invitasjon må du vente (litt). Ryktene florerer om hvordan kolleksjonen ser ut, og det er lite en kan være sikker på. Freudian selv forteller “at den først og fremst er et bevis på hva merket handler om: fellesskapet og miljøet rundt butikken”, med andre ord kunst-, fashion- og hipsterklikken i hovedstaden. Fusjonert med et respektabelt knippe av mindre og større merker og samarbeidspartnere fra det store utland kan dette fort være gode nyheter for stolte Tigere som ikke vil frontes av dresser med blomster og traktortrykk.

Det som imidlertid bekreftes er at kolleksjonen er nummerert og håndlaget (i etasjen over sjappa). Det vil være både herre og dame, men husk, nummerert = begrenset. Datoen for salg er 23. mai, og den lørdagen skal visstnok inneholde litt mer enn bare klær…

Kolleksjonen legges selvfølgelig ut på nettsiden deres, http://www.freudiankicks.com, så i teorien er Freudian Kicks sin første kleskolleksjon en verdenslansering. Her skal det sies at de har i bakhodet at nettbutikken deres faktisk har flere internasjonale kunder enn norske. Props til gutta for initiativet, vi gleder oss!

X