En fremtidsdrøm

Deter på tide med en depresjon i norsk kulturliv. Da, som alltid, sikter jeg tilscenekunsten, og denne gangen fordi den har hatt det for godt, for lenge. Denfikk som kjent for mye midler i statsbudsjettet, hvilket resulterte iforestillinger på Dansens Hus, nyskapningen Dramatikernes Hus og oppsetningerpå MS Innvik. Til og med døveteateret Manu virket mistenkelig aktivt. De somtrakk i trådene mente at den trengte bevilgninger fordi den aldri hadde vært såpopulær og ettertraktet. Den viste sin allsidighet og sitt musikalske talent, oglenge fikk den blafre fritt med sjalet.  Men så: Økonomiskfistelkrise over all forventning. I det siste har jeg sneket […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X