Nils Bech: Bech to the Roots

Nils Bech harvært tilstede i Oslos kulturscene i mange år nå. Han har sunget påkunståpninger, sunget i det avdøde electronicabandet Snuten, og i bandet PointShirley, gjort performance, jobbet med teater, blandet Gin & Tonic til oss.siden Nils er kjent for å flørte med de ulike sjangerene,  har vi spurt utøvende billedkunstner IdaEkblad og moteviter Ida Eritsland om de har lyst til å delta i vår lillesamtale, de lurer jo sikkert på hvorfor Nils ikke har gitt ut en egen skiveenda de også? Altså, en koselig prat om kunst, musikk, mote, og de fineresidene av livet.Bech: Skal vi bare starte eller? […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X