Natt&Dag møter Jesus fra Nazareth. Igjen.

Menneskesønnen i egen høye person møtte oss igjen til en prat om løst og fast, nå som det står på som verst. Hva skjera?[6] La oss ta det viktigste først: Finnes Gud? Er det liv etter døden? Kommer man til himmelen når man dør? Og kommer botox-Bertil til himmelen han også? – Ja, alt det stemmer. Alt som står i Bibelen er sant. Selv de greiene til Paulus. Bertil har nok bestilt billett til et annet sted, er jeg redd. [6] Helt ærlig: Hvordan er Gud? – Du, jeg svarer ikke på direkte spørsmål om familien. Der setter jeg en […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X