The Prodigy kommer!

Snart er den her! Kvelden vi alle (noen?) har ventet på. The Prodigy stiller overraskende mannsterke opp på Sentrum Scene fredag 27. Februar. Maxim Reality kommer! Keith Flint kommer! Liam Howlett kommer! Alle gode ting er fortsatt tre. En smule trist er det selvfølgelig at Leeroy Thornhill har slutten siden sist gruppa besøkte Norge, men man kan jo ikke alltid få alt man ønsker seg heller.

The Prodigy gjorde stormkarriere på midten av 1990-tallet med sin meget eklektiske blanding av rave, jungle, elektronika, house og drum and base. Gjerne også ispedd en dose rock. Med monsterhits som “Out of space”,” Charlie”,. “Poison”, “Breathe” og “Firestarter” etablerte de seg raskt som en underdog av en supergruppe. Forhåpentligvis er vi mange som stiller den 27., og gjør om Sentrum Scene til en The Haçienda- replika. Det ville i så fall ha vært fantastisk, både for dem og for oss. Løp og kjøp! Og kun tre dager etter, mens vi fortsatt er svette og lykkelige, kommer gruppas første studioalbum på fem år. O lykke..!

X