By:Larm Wrap-up Lørdag

b
a

Enda seinere i dag enn i går. Beveger seg i feilretning det opplegget her. Sjenkinga må ta slutt, så vi(fnis) journalister får gjort jobben vår. Nuvel.

Gårsdagen var variert. Pony andthe Pirate beviste at de er et habilt band. De blåste ikkeakkurat noen ut av Dagbla’-teltet, men faen. Hyggelig nok.Allsang-indien er litt enerverende, egentlig, men de synger jo riktigså flott flerstemt så hvorfor ikke. Manglerkiller-låtene, men kommer sikkert til å bli et heltstreit band. Bare greit i går.

Langt bedre greide homo-ikon, tidligeredanser og vår egen cover-boy Nils Bech seg. Ok. Opplevelsen ermye bedre på Blå eller en annen klubbscene. På denandre var det sympatisk å la han spille på en hovedscene,i og med at langt fler fikk gleden av å oppleve mannens litepretensiøse forhold til sin egen pretensiøse musikk.Litt baris, litt herlig dansing en perfekt lyd og en vokal utenom detvanlige gjorde Bechs greie til langt mer vellykka på den littfor store scenen, enn man kunne trodd på forhånd. Faen såbra Curious Love er forresten. Og faen så bra saksofonisten er.Close-to genialt.

Miss Harmonica derimot.. Mørkt.Så halvhjerta, så dårlige låter, såmeningsløst opplegg, så lite sjarm. Så utrolig,utrolig kjipt det hørtes ut live. Og så nesten-flaut deter når rappinga kicker inn. Hun skal ha for å værebedre enn på skive, så dersom du virkelig var fan avskiva kan det jo hende du kan sjekke henne ut seinere. Men hvis duvirkelig er fan av skiva, er du neppe veldig musikkinteressert. Eller så var du der.

Ryktene skal ha det til at Whitest Boy Alive var veldig mye svartere enn det kunne syntes på Sentrumscene og at I Was A King virkelig leverte varene på fisk&vilt.

Og så. Siste by:larm-gig ut, forvår del. Montee. Jada. Noen av oss har jobba med og spilt medMokkelbost før og greier. Men det bandet swinger, som ‘amor ville sagt. Låtene er bra, bandet er flinkiser og live erde rutinerte som får. Som tilfellet var med Joddski dagen før,er det nesten dårlig gjort at Montee skal settes opp mot ungeuetablerte artister med ni låter og to live-gigs bak seg, mener det by:larm så er det by:larm.

Vi krysser herved fingerne for atbandet plukker Say It Louder som singel, så skal dere se det gårMontees vei. Med en så tight besetning og en ny trommis somdrar på så inn i helvete er det bare en vei det her kangå. Sannsynligvis by:larms mest musikalske. Kjeft til TheVilla, eventuelt lydmannen, for å klare å skru vokalenbort og ned gata, men dog. Fin-fin avlutning på en helt streit helg som harbevist at norsk musikk er akkurat det vi trodde den var# en haug medmediokre band med noe gull og noe ræl innimellom.