H&M + Matthew Williamson

Etter tidligere samarbeidskolleksjoner med Lagerfeld, McCartney, Viktor & Rolf, Cavalli og nå senest Comme des Garcons, har H&M røpet at Matthew Williamson er neste designer ut. Og dersom navnet Matthew Williamson ikke sier deg mer enn fargerike kjoler og Sienna Miller, har vi litt fakta til deg her:Kisen er sånn omtrent 37 år gammel, født i Manchester og utdannet ved London-moteskolen Central Saint Martins. Ved siden av å selge klær til over 80 butikker verden over, har Matthew Williamson sin flagship store i London.Helt siden debutkolleksjonen ’Electric Angels’ i ’97 har Williamsons signatur vært å bruke knæsjrosa, neongult og syregrønt […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.