H&M + Matthew Williamson

Etter tidligere samarbeidskolleksjoner med Lagerfeld, McCartney, Viktor & Rolf, Cavalli og nå senest Comme des Garcons, har H&M røpet at Matthew Williamson er neste designer ut. Og dersom navnet Matthew Williamson ikke sier deg mer enn fargerike kjoler og Sienna Miller, har vi litt fakta til deg her:Kisen er sånn omtrent 37 år gammel, født i Manchester og utdannet ved London-moteskolen Central Saint Martins. Ved siden av å selge klær til over 80 butikker verden over, har Matthew Williamson sin flagship store i London.Helt siden debutkolleksjonen ’Electric Angels’ i ’97 har Williamsons signatur vært å bruke knæsjrosa, neongult og syregrønt […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X