Årets Beste 2000

Vi fikk ihvertfall halve den norske kultureliten til å fortelle oss om nedturer, oppturer, plater og filmer i år 2000. NIKOLAJ FROBENIUS, forfatter Årets film: Julien Donkey Boy av Harmonie Corrine. Årets plate: Radiohead, Kid A. Årets lesning: De grunnleggende bestanddeler av Michel Houllebecq. Årets opptur: Campers. Årets nedtur: Mitdøstenkrisen og virkelighets- TV. Årets kjiping: Viggo Kristiansen. Årets helt: Björk.ALEKSANDER SCHAU, radiomoromann Årets film: Singing In The Rain. Den vinner hvert år. Årets plate: Monster Magnet, Amulet, Gluecifer, Johnny Cash, J. Mascis + the Fog, Hellacopters og Iron Boss + noen jeg har glemt har alle lagd mye fin rock […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.